باقری: تلاش‌های امیرعبداللهیان برای تحقق اهداف سیاست خارجی ماندگار است همسر بشار اسد به سرطان مبتلا شد لحظه شکار پهپاد آمریکایی «ام کیو۹ » بر فراز آسمان البیضاء + فیلم شیخ عیسی قاسم: شهادت آیت‌الله رئیسی رخدادی تلخ برای جهان اسلام است وانگ یی: چین یک دوست خوب را از دست داد بلینکن: خروج آمریکا از برجام بدترین تصمیم بود حملات بی‌امان حزب‌الله به پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی (یکم خرداد ۱۴۰۳) امضای دفتر یادبود شهدای خدمت توسط سرکنسول کشور‌های خارجی در مشهد آغاز رزمایش هسته‌ای غیراستراتژیک روسیه پیکر شهدای خدمت راهی جمکران شد+ فیلم آتشی که سوزاند، آتشی که رویاند روایت «الهام علی اف» از آخرین ساعات حضور کنار شهید رئیسی ولیعهد عربستان: نگران نباشید حال پدرم خوب است! کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان صهیونیست توسط رزمندگان حماس (۱ خرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب بر پیکر رئیس جمهور شهید و همراهانش نماز می‌خوانند لاریجانی در منزل شهید امیرعبداللهیان حضور یافت حضور هیات عالی رتبه عراق در مراسم تشییع رئیس‌جمهور پیام‌های تسلیت مسئولین استانی خراسان رضوی، کانون ها و تشکل های مردمی به آیت الله سید احمد علم‌الهدی پیکر‌های مطهر شهیدان راه خدمت به حرم حضرت معصومه (س) رسیدند+ فیلم مجلس یازدهم به پایان رسید
سرخط خبرها

تازه‌ترین اخبار از پیشرفت صنعت فضایی کشور| ۷ ماهواره ایرانی در مرحله تکمیل یا آماده پرتاب

  • کد خبر: ۱۰۸۸۹۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
تازه‌ترین اخبار از پیشرفت صنعت فضایی کشور| ۷ ماهواره ایرانی در مرحله تکمیل یا آماده پرتاب
رئیس سازمان فضایی ایران اعلام‌کرد: اگر ماهواره‌سازها به قرارداد خود عمل کنند، تا پایان ۱۴۰۱ در مجموع هفت ماهواره تکمیل شده و آماده پرتاب خواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن سالاریه، درباره تعداد ماهواره‌های بومی که تا پایان سال جاری ساخته یا تکمیل شده و در مرحله پرتاب قرار دارد، افزود: سری ماهواره‌های «ناهید» ماهواره‌های مخابراتی هستند که در کشور توسط پژوهشگاه فضایی ساخته می‌شوند، بخشی دیگر ماهواره‌ها، سنجشی هستند که عنوان سری پارس را برای آن‌ها انتخاب کرده‌ایم.

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: برای ساخت ماهواره با شرکت‌های دولتی یا خصوصی سازنده ماهواره، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها قرارداد می‌بندیم. اکنون نمونه دوم ماهواره «ظفر» ساخته شده و دانشگاه «علم‌و صنعت» طبق قراردادی که داریم متعهد است در مدت کوتاهی (طی یکی دو ماه آینده)، با نصب و آزمایش محموله سنجشی مربوط به ماهواره، نمونه دوم ماهواره را تکمیل و به سازمان فضایی تحویل دهد. با توجه به اینکه پیش از این تامین منابع لازم مالی انجام شده است و با تجربه بالایی که دانشگاه علم و صنعت در این خصوص دارد، قاعدتا باید مراحل تکمیلی کار نیز بدون مشکل انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات با این توضیح که بخشی از ماهواره‌های در حال ساخت و طراحی در پژوهشگاه فضایی ایران مخابراتی هستند که آن‌ها را با نام ناهید می‌شناسیم و بخش دیگر ماهواره‌های سنجشی هستند که آن‌را سری پارس نامگذاری کرده‌ایم، خاطرنشان‌ کرد: تا پایان ۱۴۰۱، اگر شرایط بر اساس قرارداد‌های منعقد شده پیش برود، نمونه دوم ماهواره «پارس ۱» که یک ماهواره از کلاس مینی و با قابلیت‌های بسیار خوب در این کلاس است، برای پرتاب آماده می‌شود.

وی افزود: علاوه بر آن نمونه نخست ماهواره «ناهید ۲» نیز تکمیل می‌شود. این ماهواره جزو ماهواره‌های با فناوری ارتباط مخابراتی و مجهز به تراستر و دارای توان انجام مانور‌ها و اصلاحات مداری نیز است و می‌تواند یک قدم مهم در مسیر ساخت منظومه‌های مخابراتی ارتفاع پایین به حساب آید.

سالاریه خاطرنشان‌کرد: ماهواره دیگر در حال ساخت «پایا» نام دارد که یک ماهواره سنجشی با دقت و کیفیت بالاتر از پارس ۱ است که آن هم در مراحل آزمایش و تجمیع قرار دارد و می‌تواند در کنار ۲ ماهواره پارس ۱ خدمات سنجش از دور مناسبی را در چند سال آینده در حوزه‌های کشاورزی، مدیریت حوادث و پایش محیط زیست ارائه کند.

وی همچنین گفت: یکی از نمونه‌های ماهواره ناهید ۱ تحویل پرتابگر شده و آماده پرتاب است و نمونه نخست پارس ۱ آماده شده و نمونه اول ناهید ۲ نیز تا آخر سال تکمیل خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->